Samen beter onderwijs mogelijk maken!

VanDijk speelt in op actuele vraag van het onderwijs en wint gezamenlijke aanbesteding van Sivon

Op 24 november jl. zijn drie schoolbesturen uit het voortgezet onderwijs en VanDijk, de onafhankelijke educatieve dienstverlener, officieel een samenwerking aangegaan. Hiermee zorgt VanDijk vanaf schooljaar ‘21/’22 de komende vier jaar voor de levering van leermiddelen aan ruim 20.000 leerlingen binnen deze markt. Met haar vernieuwde vorm van dienstverlening geeft VanDijk antwoord op de actuele en essentiële vraag van het onderwijs.

Door jarenlange ervaring en een omvangrijk netwerk weet VanDijk wat er speelt, in de leermiddelenmarkt en bij scholen. “De vraag naar digitale leermiddelen en maatwerk is groter dan ooit. Wij willen dat scholen goed zicht hebben op de ontwikkelingen in de leermiddelenmarkt en regie op het inkopen van passend lesmateriaal”, zo vertelt Natascha van Nieuwenburg, CEO bij VanDijk. “Door onze dienstverlening hierop aan te passen beantwoorden we de belangrijkste vragen en ondersteunen we individuele scholen met een optimale flexibele leermiddelenmix. We kijken uit naar de samenwerking met maar liefst drie grote schoolbesturen.”

De drie deelnemende schoolbesturen zijn CSG Dingstede, Stichting Cedergroep en Lucas Onderwijs. Zij kozen ervoor om de aanbesteding van leermiddelen via SIVON, de coöperatie voor het primair en voorgezet onderwijs, te regelen.

De laatste berichten

De vernieuwde Catalogus is nu voor iedereen beschikbaar via MijnVanDijk!

Artikel

Wisselkracht motiveert onderwijspersoneel

Artikel

Duurzaamheid en hergebruik van leermiddelen

Artikel

Overige berichten

Samen beter onderwijs mogelijk maken!