Samen beter onderwijs mogelijk maken!

Werken bij VanDijk

Welkom aan boord!

VanDijk is een inclusieve werkgever, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt! Mensen met allerlei achtergronden ontmoeten elkaar op onze werkvloer. We voelen ons verbonden met elkaar en de wereld om ons heen. We zetten ons bewust in voor de samenleving en – in het bijzonder – het onderwijs.

Waarom VanDijk?

VanDijk is dé educatieve dienstverlener die samen met scholen het onderwijs helpt verbeteren. Werken aan kwaliteitsverbetering doen we door scholen en docenten in het voortgezet onderwijs te adviseren over leerproces, leermiddelenkeuzes en de inrichting van de leeromgeving. Ook faciliteren we hen met diensten, workshops en (digitale) leermiddelen. Met ons uitgebreide en gevarieerde aanbod aan leermiddelen bieden we scholen en docenten meer keuzevrijheid en flexibiliteit bij het inzetten daarvan. Daarnaast assisteren we bij het coördineren van de processen in de keten. Dit alles doen we met aandacht voor mens en milieu. We zien onszelf als een dynamische organisatie die energiek aan de oplossingen van morgen werkt.

VanDijk gelooft dat het inzetten van talent en het benutten van potentieel gelukkiger maakt en dat beter en duurzamer onderwijs ieders talent en potentieel maximaal stimuleert, nu en in de toekomst. Daarom werken we samen met alle collega’s, met passie en betrokkenheid, aan innovatieve projecten, waarbij maatwerk en keuzevrijheid centraal staan. Kom jij ook bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van het onderwijs?

VanDijk biedt een inspirerende en plezierige werkomgeving waarin jij je continu kunt ontwikkelen. Na een warm welkom, volgen de eerste 90 dagen van het VanDijk Onboarding Programma. Naast bloemen, handjes schudden en plezier, zijn er praktische tools, 90-dagen doelstellingen en een toegewijde buddy om je te begeleiden. Zo maak je snel kennis met de organisatie en raak je vertrouwd met het DNA van VanDijk!

Samen beter onderwijs mogelijk maken!

VanDijk Waar je werkt Regeling

Bij VanDijk geloven we dat als onze medewerkers zich goed voelen, zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom werken we bij VanDijk hybride (deels op kantoor en deels thuis), als de werkzaamheden gecombineerd kunnen worden met online werken en in overleg met de leidinggevende en het team. We helpen bij de optimalisatie van de thuiswerkplek en zorgen voor een thuiswerkvergoeding.

VanDijk Academie

Bij VanDijk bieden we een betekenisvolle en succesvolle werkomgeving, zowel fysiek als virtueel. We investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en luisteren naar hun individuele talenten en behoeften. Of het nu gaat om het uitbreiden van vakkennis of persoonlijke groei, we streven ernaar een van de beste werkgevers te zijn. Samen met onze collega’s bieden we een uitdagende en prettige omgeving voor voortdurende groei.

“Met onze VanDijk Academie willen we al onze collega’s de kans bieden om hun kennis en vaardigheden voortdurend te blijven ontwikkelen.”

 

We zijn ervan overtuigd dat het benutten van talent en potentieel bijdraagt aan het welzijn van onze medewerkers. Bij VanDijk kunnen al onze collega’s het hele jaar door deelnemen aan interessante (online) workshops en masterclasses, gegeven door zowel onze eigen collega’s als gerenommeerde sprekers. Daarnaast bieden we onbeperkte toegang tot de e-learningmodules van Studytube.

Kom bij ons werken!

Business Controller

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voor iedereen een werkplek

Naast onze vaste medewerkers en ruim 1.500 vakantiekrachten bieden we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt graag een werkplek, zoals: bewoners van asielzoekerscentra via een landelijke pilot met Randstad en Centraal Overleg Asielzoekers; gevluchte Oekraïners sinds 2022 (120 in 2023) en Wajong’ers. We bieden arbeidsplaatsen aan medewerkers van maatschappelijk werkgever Impact uit Kampen (productie, schoonmaak en groenonderhoud). We zijn een erkend SBB-leerbedrijf (mbo) en ELBHO-stagebedrijf (hbo en wo). Ook bieden wij stageplaatsen aan leerlingen met afstand tot de arbeidsmarkt via EEGA Plus en aan studenten van een soortgelijke Italiaanse instelling ENAC Veneto (Italië) via een Erasmus Jongerenuitwisseling.

Geen passende vacature?

Heeft u de vacature die u zocht niet kunnen vinden? We zijn regelmatig op zoek naar versterking in ons magazijn én op ons kantoor. Neem contact met ons op en laten we kennismaken, wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen!

In contact komen

  Maak kennis met VanDijk

  Over ons

  Met ruim 85 jaar ervaring en 150 betrokken vaste medewerkers, leveren wij elk jaar meer dan 7 miljoen studieboeken, 2,8 miljoen digitale licenties, studie­materialen en diensten aan het voortgezet onderwijs.

  Onderwijsadvies

  Het VanDijk Onderwijsadvies Team helpt graag scholen met deskundig en onafhankelijk advies over de keuze en inzet van leermiddelen. Passend bij uw onderwijskundige visie en met behoud van flexibiliteit.

  Dienstverlening

  Dankzij de digitale leermiddelen en het hergebruik van folio leermiddelen, is het makkelijker dan ooit om maximaal flexibel in te spelen op veranderingen: switchen en maatwerk.

  Samen beter onderwijs mogelijk maken!