Samen beter onderwijs mogelijk maken!

De vernieuwde Catalogus is nu voor iedereen beschikbaar via MijnVanDijk!

De vernieuwde Catalogus met tal van nieuwe en verbeterde functionaliteiten, is vanaf nu voor iedere onderwijsmedewerker, op een bij VanDijk aangesloten school (ja, dus óók voor alle docenten) gratis toegankelijk via MijnVanDijk met uw eigen schoolaccount!

 

 
Methodes vergelijken
Methodes kunnen in de nieuwe Catalogus nauwkeurig met elkaar worden vergeleken op basis van onderwijskundige kenmerken. De onderwijskundige kenmerken zijn stuk voor stuk bepaald en geverifieerd door de vakexperts van het onderwijsadviesteam. Door in Catalogus meerdere methodes naast elkaar te zetten en de onderwijskundige kenmerken met elkaar te vergelijken, kan in één oogopslag worden bekeken welke methode het best past bij de visie van de school, vaksectie of docent.
 


 

Voor elke methode is daarnaast een methodedetailpagina ontwikkeld waar gedetailleerde informatie wordt verstrekt, met productbeschrijvingen, afbeeldingen en video’s. Deze informatie zal constant door onze vakexperts worden aangevuld.

Moderne zoekmogelijkheden, sortering en filtering zijn toegepast, waardoor de voor u meest relevante producten direct worden gevonden en getoond.

Probeer het zelf!
Probeer het nu zelf via https://mijn.vandijk.nl, log in met uw schoolaccount en klik op Oriënteren! We zijn erg benieuwd naar uw feedback, dus laat ons weten wat u er van vindt zodat we de catalogus kunnen blijven verbeteren.

– Sander Bonsink

De laatste berichten

Wisselkracht motiveert onderwijspersoneel

Artikel

Duurzaamheid en hergebruik van leermiddelen

Artikel

Nieuw VanDijk Collectief Magazijn voorziet in grote behoefte

Artikel

Overige berichten

Samen beter onderwijs mogelijk maken!