Samen beter onderwijs mogelijk maken!

Onze dienstverlening

in een jaarcyclus

Binnen het onderwijs is de vraag naar maximale keuzevrijheid en flexibiliteit in de keuze van leermiddelen groter dan ooit. Hoe zorgt u voor flexibiliteit in de jaarlijkse keuze van leermiddelen? En hoe vindt u de beste combinatie die aansluit bij de interesses van leerlingen of de visie van uw school? Ook de vorm van distributie van leermiddelen wordt steeds belangrijker. Het vereenvoudigen of reorganiseren van het gekozen leermiddelenfonds kan een enorme besparing voor een school opleveren. We helpen u hier graag bij!

Alles voor uw school onder één dak

VanDijk levert niet alleen leermiddelen (onze rol als distributeur). VanDijk adviseert ook bij het maken van keuzes met betrekking tot het leerproces, de leeromgeving en de (digitale) leermiddelen, evenals de inzet ervan (onze rol als educatieve dienstverlener). Met een breed scala aan (digitale) oplossingen kunnen we tijdens de hele jaarcyclus (van oriëntatie tot inleveren) de scholen ondersteunen bij een zorgeloos schooljaar. Van persoonlijke service voor de leerlingen en scholen tot software-oplossingen voor snelle en betrouwbare gegevensuitwisseling.

Klantenservice & Klantteams

Met onze Klantenservice, speciaal voor de leerlingen, ouders en verzorgers, heeft VanDijk een toegewijd serviceteam beschikbaar. Tijdens kantooruren is de klantenservice bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp voor vragen en oplossingen met betrekking tot hun bestellingen of online VanDijk-omgeving.

 

Speciaal voor de scholen hebben we 5 zeer betrokken klantteams samengesteld! Elk klantteam heeft een eigen portefeuille, zodat elke school een eigen contactpersoon heeft. Het team bestaat uit een accountmanager, relatiebeheerder, onderwijsadviseur, specialist digitaal en implementatiemanager. Korte communicatielijnen, een persoonlijke benadering en snelle toegang tot de expertise die op dat moment nodig is, dragen bij aan een prettige samenwerking en leveren mooie resultaten op.

Klantteam - Accountmanager

Accountmanager

Adviseert & is
uw vaste contactpersoon

Luistert naar uw uitdaging en helpt.
Informeert u over nieuwe trend en ontwikkelingen.
Brengt belanghebbenden met elkaar in contact.
Uw gesprekspartner als het gaat om de uitvoering van de overeenkomst
Klantteam - Relatiebeheerder

Relatiebeheerder

Adviseert & is
uw vaste contactpersoon

Luistert naar uw uitdaging en helpt.
Uw eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse uitvoering van de dienstverlening.
Staat u leermiddelencoördinatoren terzijde bij het tijdig realiseren van planningen.
Klantteam - Onderwijsaadviseur

Onderwijsadviseur

Adviseert & helpt
scholen kiezen

Brengt visie en beleid naar de juiste leermiddelenmix.
Ondersteunt uw vaksecties met kennis van leermiddelenaanbod en -markt.
Inhoudelijk sparringpartner bij leermiddelenkeuzes.
Klantteam - Specialist digitaal

Specialist digitaal

Adviseert & ontzorgt
aangaande digitaal

Aanspreekpunt bij de inrichting van uw digitale leeromgeving.
Adviseert, informeert en ontzorgt bij toegang tot digitaal lesmateriaal.
Klantteam - Implementatiemanager

Implementatiemanager

Zorgt voor vlekkeloos implementatietraject

Zorgt voor een zorgvuldige implementatie van de overeenkomst.
Richt zich specifiek op de uitvoering van het contract en het nakomen van de contractuele afspraken.
Vragen en klachten voorkomen

Proactief informeren en communiceren

Onze ambitie is dat u zo min mogelijk vragen, klachten en storingen heeft. Het gaat erom dat u onze dienstverlening drempelloos ervaart, altijd in ons systeem kunt en dat digitale leermiddelen functioneren. Met proactieve communicatie dragen onze klantteams daaraan in belangrijke en toenemende mate bij. Sinds 1997 vragen we in onze continue klanttevredenheids­onderzoeken naar de vriendelijkheid van onze medewerkers. Hiermee verbeteren we onszelf steeds verder. In 2023 is onze score 8,2 uit 10.

8.2/ 10

in 2023

Onze dienstverlening per jaarfase

Van oriëntatie tot inleveren

Met onze dienstverlening adviseren en ondersteunen wij scholen tijdens de jaarfasen gedurende de jaarcyclus. We bieden zowel persoonlijke begeleiding als tools, zodat de scholen weloverwogen keuzes kunnen maken en meer tijd overhouden om met het onderwijs bezig te zijn.

Maak kennis met VanDijk

Over ons

Met ruim 85 jaar ervaring en 150 betrokken vaste medewerkers, leveren wij elk jaar meer dan 7 miljoen studieboeken, 2,8 miljoen digitale licenties, studie­materialen en diensten aan het voortgezet onderwijs.

Onderwijsadvies

Het VanDijk Onderwijsadvies Team helpt graag scholen met deskundig en onafhankelijk advies over de keuze en inzet van leermiddelen. Passend bij uw onderwijskundige visie en met behoud van flexibiliteit.

Dienstverlening

Dankzij de digitale leermiddelen en het hergebruik van folio leermiddelen, is het makkelijker dan ooit om maximaal flexibel in te spelen op veranderingen: switchen en maatwerk.

Samen beter onderwijs mogelijk maken!