Samen beter onderwijs mogelijk maken!

Maatregelen coronavirus

De uitbraak van het coronavirus in Nederland is een feit en wereldwijd blijft het aantal besmettingen stijgen. We begrijpen ook dat de onzekerheid over de impact en de gevolgen voor de levering van lesmateriaal toeneemt bij onze klanten. Via dit bericht informeren we u hoe The Learning Network omgaat met de situatie rond het coronavirus.

Preventieve maatregelen
TLN volgt strikt de richtlijnen van het RIVM en GGD. We hebben ons personeel voorzien van een coronavirus hygiëneprotocol en er vinden bijvoorbeeld geen werkbezoeken naar risicogebieden plaats. Ook hebben wij uit voorzorg een ‘inleverdag’ in Breda geannuleerd.

Voorkomen van leveringsproblemen
Op basis van de huidige situatie voorzien wij nu geen leveringsproblemen. Binnen TLN hebben we een coördinatieteam opgericht dat de situatie actief volgt en oplossingen of alternatieven bedenkt waar nodig en mogelijk. Daarbij wordt de samenwerking gezocht met onze leveranciers, uitgeverijen en partners. Zo heeft een aantal uitgeverijen al aangegeven dat zij maatregelen nemen om boeken dicht bij huis te kunnen drukken, als vervoer over grotere afstand moeilijk gaat worden.

Actuele informatie
Via onze TLN website geven we regelmatig updates over de situatie. Heeft u vragen over uw specifieke situatie of maakt u zich zorgen of u straks nog over lesmateriaal kunt beschikken? Laat het ons weten via uw contactpersoon of via communicatie@thelearningnetwork.nl

De laatste berichten

De vernieuwde Catalogus is nu voor iedereen beschikbaar via MijnVanDijk!

Artikel

Wisselkracht motiveert onderwijspersoneel

Artikel

Duurzaamheid en hergebruik van leermiddelen

Artikel

Overige berichten

Samen beter onderwijs mogelijk maken!