Samen beter onderwijs mogelijk maken!

Gratis toegang top 1000 eBooks voor studenten en docenten

Alle studenten en docenten van Nederlandse universiteiten en hogescholen krijgen de hele maand april gratis toegang tot meer dan 1000 educatieve eBooks. Dit initiatief neemt Studystore samen met de uitgeverijen om het onderwijs tijdens de Corona-crisis zo goed mogelijk te faciliteren.

Breed aanbod
Via het platform Vitalsource maken studenten een eigen selectie en biedt het de mogelijkheid om deze studieboeken te gebruiken bij lesgeven op afstand. Studenten en ook docenten kunnen zich aanmelden via www.studystore.nl/gratis-toegang-ebooks. Studenten kunnen een keuze maken uit een breed internationaal aanbod van deze 10 uitgeverijen; Pearson Education, Elsevier, Springer, Cambridge University Press, Cengage, MacMillan, McGrawhill, Sage, Taylor & Francis en Wiley.

Internationale samenwerking
“We moedigen alle initiatieven aan die studenten en docenten helpen bij online onderwijs. Deze internationale samenwerking van uitgevers helpt hogescholen en universiteiten om studiemateriaal zo laagdrempelig mogelijk beschikbaar te stellen. Wij hebben de specialistische kennis en mogelijkheden van digitalisering in huis om de eBook bibliotheek te ontsluiten voor de Nederlandse markt. Dat doen we uiteraard graag!” Aldus Babette Kellermann, commercieel directeur bij Studystore.

Over Studystore
De merken, Studystore, VanDijk, Studers, Studieshop en Academy4Learning zijn onderdeel van The Learning Network (TLN), de grootste onafhankelijke educatieve dienstverlener van Nederland. TLN biedt educatieve diensten, boeken en digitaal lesmateriaal aan leerlingen, studenten en docenten van het voortgezet, middelbaar en hoger beroeps- en wetenschappelijk onderwijs.

De laatste berichten

De vernieuwde Catalogus is nu voor iedereen beschikbaar via MijnVanDijk!

Artikel

Wisselkracht motiveert onderwijspersoneel

Artikel

Duurzaamheid en hergebruik van leermiddelen

Artikel

Overige berichten

Samen beter onderwijs mogelijk maken!